Η φιλοσοφία μας

Η αγάπη μας για την αγγλική γλώσσα μας ώθησε να δημιουργήσουμε το κέντρο αγγλικής γλώσσας Right English, ένα κέντρο εξειδικευμένο στην εκμάθηση των αγγλικών με ένα σωστό και αποτελεσματικό τρόπο ώστε οι σπουδαστές μας να καλύπτονται και να κατακτούν το επίπεδο που επιθυμούν και χρειάζονται για το μέλλον τους.

Καθώς πλέον η αγγλική γλώσσα έχει εγκατασταθεί ως η περισσότερο ομιλούμενη γλώσσα παγκοσμίως, ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη των σπουδαστών μας να την κατέχουν και να την εξασκούν κατά το μέγιστο δυνατό με προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας, εξάσκησης του προφορικού λόγου με native speakers, προγράμματα Business English και το ειδικό τμήμα Speak in English Club.

Οι μέθοδοι διδασκαλίας που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονοι, με διαδραστικούς πίνακες, χώρο υπολογιστών και νέα ανανεωμένα βιβλία και όλα αυτά σε ολιγομελή τμήματα (4-7 ατόμων). Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους ξενόγλωσσων βιβλίων (National Geographic/ Cengage Learning, Oxford University Press, Cambridge University Press, Burlington Books, Εκδόσεις Hellenic American Union κ.α.). Κατανοούμε την ανάγκη για συνεχή εξέλιξη των καθηγητών και έτσι οργανώνουμε τακτικά σεμινάρια στο σχολείο μας όπου ενημερώνονται για νέες διδακτικές μεθόδους και εξελίξεις στον χώρο της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας.

Στο Right English το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στην ολοκληρωμένη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας και την επιτυχία των σπουδαστών μας!

Οι καθηγητές μας

Οι καθηγητές μας είναι έμπειροι native ή bilingual speakers που κατέχουν όλα τα τυπικά, αλλά και όλα τα ουσιαστικά προσόντα που απαιτούνται ώστε να είναι αποτελεσματικοί στο λειτούργημά τους.

Συνεχώς εξελίσσονται και εκπαιδεύονται ώστε να είναι ενημερωμένοι για τις νέες εκπαιδευτικές τεχνικές και τις απαιτήσεις των διπλωμάτων καθώς και για την εξέλιξη της αγγλικής γλώσσας.

Παροχές

Στο Right English μας ενδιαφέρει οι μαθητές μας να διδαχτούν σωστά αγγλικά και γερμανικά για αυτό προσφέρουμε δωρεάν:

 Όλα τα βιβλία αγγλικών σε όλα τα επίπεδα για εγγραφές μέχρι και 16 Σεπτεμβρίου.
 Εξάσκηση της γραμματικής και του λεξιλογίου στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω διαδραστικών προγραμμάτων.
Get it Right Language Workshops: επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα δεξιοτήτων (writing – speaking).
 Ενισχυτική διδασκαλία ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ και τις εργάσιμες μέρες των εορτών (Χριστούγεννα – Πάσχα).
 Δανειστική Βιβλιοθήκη με βιβλία και περιοδικά στα αγγλικά και γερμανικά από παιδικά παραμύθια έως τις περιπέτειες του Σέρλοκ Χόλμς.
 Τεστ κατάταξης (ή αξιολόγησης) όπου απαιτείται για την τοποθέτηση του σπουδαστή στο κατάλληλο τμήμα και επίπεδο για αυτόν.
 Tεστ προσομοίωσης (mock tests) για τους σπουδαστές που προετοιμάζονται για την απόκτηση διπλώματος πιστοποίησης.

 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερα